សកម្មភាពចម្អិនអាហារ
"ការចម្អិនអាហារ គឺជាជំនាញដែលអ្នកត្រូវរៀន និងអភិវឌ្ឍន៍" - Ainsley Harriott។
សាលាមិនត្រឹមតែជាកន្លែងសម្រាប់ការសិក្សាអប់រំប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែក៏ជាកន្លែងផ្តល់នូវជំនាញសំខាន់ៗសម្រាប់ការរស់នៅផងដែរ ដូចជាការធ្វើម្ហូបគឺជាមូលដ្ឋានគ្រឹះយ៉ាងសំខាន់សម្រាប់សិស្សានុសិស្សដើម្បីសិក្សា និងអនុវត្តនៅក្នុងជីវិតពិតរបស់ពួកគេ។