សកម្មភាពចម្អិនអាហារ
មីជូរហិលនិងស៊ុបចិន គឺជាអាហារនូវប្រទេសចិនដែលមានប្រវត្តិសាស្រ្តជាយូរលង់ណាស់មកហើយ។ ដើម្បីឲ្យសិស្សានុសិស្សយល់កាន់តែស៊ីជម្រៅអំពីវប្បធម៌ចិនដ៏អស្ចារ្យ លោកគ្រូអ្នកគ្រូបានពន្យល់ពីប្រភពដើមនៃអាហារខាងលើតាមរយៈការបង្រៀនធ្វើមីជូរហិល និងស៊ុបចិន ដើម្បីឲ្យសិស្សានុសិស្សដឹងថា ក្រោយមុខម្ហូបនីមួយៗសុទ្ធសឹងតែបង្កប់នូវរឿងរ៉ាវប្រវត្តិសាស្ត្រផ្សេងៗគ្នា។